duminică, 20 noiembrie 2016

Decizii adoptate de catre Comitetul Asociatiei Baneasa Lac, in sedinta din 15.11.2016

 1.      
Deoarece nu putem accepta raspunsul de mai jos al RATB/PMB, care denota plictiseala si lipsa de interes in rezolvarea doleantelor noastre, pana la 15.12.2016 se va constitui o delegatie a cartierului, formata din cel putin 20 de membri care se vor prezenta la Primarul General si la directorul RATB cu o noua cerere privind racordarea cartierului nostru la linia autobuzului 331. Cei care doresc sa faca parte din aceasta delegatie, indiferent daca au sau nu statutul de membru, sunt rugati sa comunice datele de contact la tel 0736600961 sau e-mail asociatia.baneasa.lac@gmail.com ;
2.       Asociatia Baneasa Lac va intreprinde toate masurile legale pentru dobandirea statutului de asociatie de utilitate publica (pentru a se vedea conditiile necesare, clic aici) cu obiectivul  transformarii terenurilor virane adiacente Lacului Baneasa in parcuri si in locuri de joaca pentru copii, piste de alergare, piste pentru biciclete, precum si constituirea de parteneriate de tip public-privat pentru reconstructia si darea in folosinta a bazelor sportive abandonate/dezafectate. Va informam ca pentru terenul situat intre ultimul sir de locuinte si malul Lacului Baneasa, apartinand Ministerului Apararii Nationale si Bancii Nationale a Romaniei,  exista disponibilitatea acestor institutii de a ne ajuta in acest sens. Va informam ca exista si un proiect de finantare, in valoare de aprox. 2 milioane de lei, pentru o astfel de amenajare a terenului, suma pe care o putem accesa doar daca dobandim statutul de utilitate publica.
3.       Deoarece una dintre conditiile de indeplinit pentru dobandirea statutului de utilitate publica este aceea de a avea minim un salariat, vom angaja, de la 01.01.2017 un contabil, cu norma partiala de lucru. Pentru plata salariului si a contributiilor la bugetul de stat si cel al asigurarilor sociale, este necesar ca toti membrii nostri sa plateasca o cotizatie minima de 120 lei/an. Detalii privind inscrierea in Asociatie si plata cotizatiei gasiti aici.

Comitetul Asociatiei Baneasa Lac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu