sâmbătă, 30 iulie 2016

In atentia proprietarilor de locuinte insiruite


Stimati proprietari,
Stimati constructori si antreprenori,
Urmare a solicitarilor mai multor proprietari se replanifica Adunarea Generala convocata duminica, 31.07.2016, pentru ziua de joi, 04.08.2016, in acelasi loc si la aceeasi ora (ora 19.30, intersectia dintre Aleea Lagos si str. Dakar).
Este foarte greu de armonizat toate interesele si preferintele a 25 de familii dar, cu un efort suplimentar de rabdare si intelegere, vom putea trece si de aceasta etapa si vom intra in linie dreapta cu constructia acoperisurilor.
Pentru evitarea unei noi amanari a Adunarii Generale, rugam insistent pe acei proprietari care, din diverse motive, nu pot participa, sa trimita la Asociatia Baneasa Lac, pana la ora inceperii Adunarii Generale, pe orice cale, buletinul de vot (clic aici pentru descarcare), completat si semnat. De asemenea, cei care nu pot participa pot delega un alt proprietar sau un alt reprezentant, care sa participe la adunare si care  sa completeze buletinul de vot, dupa dezbateri, apoi sa-l predea Comisiei de numarare a voturilor (care va fi aleasa in Adunarea Generala).
Din motive lesne de inteles, va rog sa nu delegati pe subsemnatul sau pe vecinul nostru, Stefan Adrian.

Pentru acei dintre dvs. care nu ati primit sau ati pierdut ofertele prezentate de constructori, la cerere, va stau la dispozitie pentru a va retrimite fisierele care contin aceste oferte.
Dupa centralizarea voturilor, va intra in functiune Comisia de negociere a contractului general/cadru de executie, comisie care va fi aleasa/validata in Adunarea Generala.

Tuturor, un week-end cat mai placut!
Cu stima,
Dumitru Rinciog

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu