vineri, 27 mai 2016

Va prezentam o prima intelegere a Asociatiei Baneasa Lac cu candidatii in alegerile publice locale din Sectorul 1 Bucuresti


Stimati cetateni ai Sectorului 1,
Dragi vecini,

In perioada aprilie-mai, Asociatia noastra a reusit sa coalizeze cateva sute de cetateni, din tot Sectorul 1, inclusiv din alte organizatii, in jurul unor obiective edilitare comune, pe care vi le prezentam mai jos. 

Dupa intalniri, discutii si negocieri, s-au angajat sa fie alaturi de noi candidatii Partidului Social Democrat, in frunte cu dl. Dan Tudorache. Suntem onorati ca reprezentantii partidului cu cele mai mari sanse de a castiga in alegerile din 5 iunie (asa spun sondajele de opinie) au venit in intampinarea dorintelor noastre.

Poate ca lista propusa este prea ambitioasa - unii vecini spun ca sunt vise - dar noi, cei care am initiat aceste actiuni, credem cu tarie ca, daca ne vom uni cu totii in jurul acestor proiecte, atunci vom reusi sa le si realizam.  

Reamintim ca nu este corect si nici benefic numai sa ne plangem de toate relele si neajunsurile pe care le intalnim la tot pasul in jurul nostru, si ca nu este corect ca pentru toate acestea sa criticam si sa anatemizam, de-a valma, pe toti politicienii si toate administratiile publice centrale si locale succesive, fara a incerca, impreuna cu edilii, sa cautam solutii si sa intreprindem fapte concrete in rezolvarea problemelor comunitare. 

Este gresit sa punem in aceeasi oala pe toti politicienii si pe toti functionarii publici. Din fericire, nu toti sunt hoti, corupti si impostori si de aceea credem ca este timpul sa devenim parteneri ai administratiei publice locale, sa fim prieteni si colaboratori ai functionarilor cinstiti si corecti din Primarie si din Consiliul Local si nu inamici, intr-un razboi fara sfarsit si fara sens, din care toti ies infranti!

COMITETUL ASOCIATIEI BANEASA LAC





3 comentarii:

  1. Mai sus gasiti sinteza discutiilor avute cu Dan Tudorache si staful sau de campanie materializata intr-un document semnat de parti, ca angajament de principiu intre acestea. Printre problemele si propunerile mentionate veti gasi unele care pot avea solutii imediate si sunt exclusiv de competenta Primariei Sectorului 1 si a viitorului primar, iar altele necesita eforturi conjugate ale mai multor institutii, dar avem promisiunea ca vom primi sprijin pentru rezolvarea lor. Domnul Vasile Gherasim vecinul nostru care este seful de campanie al lui Dan Tudorache si-a asumat garantia de indeplinire in procent de suta la suta, ca vecin si nu ca politician a trei dintre puncte, iar pe alegatori ii mai poti pacali, dar pe vecini parca ar fi mai greu. Aproape ca ne-am putea multumi si numai cu aceste trei puncte pentru ca sunt extrem de importante. Oricum si pana acum, domnul Gherasim ne-a ajutat foarte mult, multi din pasii facuti, atati cati sunt ei, datorandu-i-se.
    CELE TREI PUNCTE GARANTATE SUNT:
    Punctul 3: Apa, canal si asfaltarea strazilor noastre,
    Punctul 8 : Respectarea reglementarilor urbanistice pentru viitoarele constructii; blocuri intre case , regim de inaltime, POT, respectare latimii fasiei de protectie V4 a lacului Baneasa, aglomerari fara discernamant etc.
    Punctul 13 : Pentru vecinii din cartierul militarilor, rezolvarea problemei acoperisurilor
    Pentru mine personal, care am luptat pentru fiecare firimitura obtinuta de la administratia locala, daca aceste trei puncte se indeplinesc, ma multumesc cu atat. Orice va fi in plus va fi bonus.
    PETRU ANGELUSIU

    RăspundețiȘtergere
  2. DACA DORITI SA INSEMNATI CEVA PE HARTA BUCURESTIULUI SI SA FITI BAGATI IN SEAMA DE PRIMARIE SI ALTE AUTORITATI LOCALE SI CENTRALE, DAR SI DE FURNIZORII DE UTILITATI SI SERVICII - MERGETI CU TOATA FAMILIA LA VOT! NU CONTEAZA CU CINE VOTATI, CONTEAZA NUMARUL, NUMAR CARE RAMANE IN EVIDENTELE BIROULUI ELECTORAL CENTRAL SI CARE POATE FI VAZUT DE ORICINE!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu visez la inca ceva: la ziua cand ne vom putea plimba pe malul lacului si prin parculetul care s-ar putea amenaja foarte frumos in zona.

    RăspundețiȘtergere